Фрикадельки з індички під соусом

Підготовка: 15 хвилин
Випікати: 20 хвилин

Інгредієнти

  • 1/4 головки цвітної капусти, подрібненої на суцвіття
  • 1/2 склянки дрібно нашаткованої капусти
  • 1 столова ложка картопляного або кукурудзяного крохмалю
  • 1 столова ложка бальзамічного оцту
  • 1 чайна ложка морської солі
  • 1 чайна ложка сушеного базиліка
  • 1/2 чайної ложки перцю
  • 500 грамів фаршу з індички

За бажанням: соус барбекю і свіже листя базиліка.

Приготування

  • Розігрійте духовку до 200 °C.
  • Помістіть кольорову капусту в кухонний комбайн. У режимі «Пульс» подрібнюйте до дрібної нарізки. Перекладіть у велику миску. Додайте капусту, картопляний крохмаль, оцет, сіль, базилік і перець.
  • Додайте індичку і ретельно перемішайте на слабкому режимі. Вологими руками сформуйте кульки потрібного розміру.
  • Помістіть фрикадельки на змащене маслом деко. Випікати 20-24 хвилин до повної готовності.
  • Якщо є бажання полийте соусом барбекю і посипте базиліком.
  • Готово, ви дивовижні!