Паста з баклажанів з підсмаженими грінками

Підготовка: 20 хвилин
Запікати: 45 хвилин

Інгредієнти

  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 3 подрібнених зубчики часнику
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки перцю
  • 2 великих солодких червоних перці, нарізаних шматочками по 2,5 см
  • 1 середній баклажан, нарізаний шматочками по 2,5 см
  • 1 середня червона цибулина, нарізана шматочками по 2,5 см
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • Підсмажені скибочки багета або крекери

Приготування

  • Розігрійте духовку до 200 °C. Змішайте перші 4 інгредієнти. Викладіть овочі у велику миску; перемішайте з масляною сумішшю. Покладіть на сковороду, попередньо покривши її поверхню кулінарним спреєм. Смажте овочі, поки вони не стануть м’якими та злегка підрум’яняться, 45-50 хвилин, один раз перемішуючи.
  • Перехід до кухонного комбайна. Дайте овочам трохи охолонути. Додайте томатну пасту і перемішайте в режимі “Пульс” поки суміш не буде перебита, вона повинна бути крупною.
  • Перекладіть в миску, дайте повністю охолонути.
  • Подавати з підсмаженим багетом.
  • Готово, ви прекрасні!