Смачний і корисний сорбет з манго, який можна приготувати всього з трьох інгредієнтів! У зимову пору року свіжі манго можна замінити замороженими. Спробуйте класичний рецепт сорбету, а потім можете самостійно вдосконалити його на свій смак. Наприклад, замість води додайте кокосове молоко.
Інгредієнти
- Манго – 4 шт.
- Сироп агави або мед – 170 грамів
- Вода – 120 мл
Приготування
- Підготовка манго.
Кожен фрукт потрібно розрізати вздовж і потім обрізати м’якоту з кісточки. За допомогою ножа розріжте кожну частину на кубики та дістаньте їх ложкою зі шкірки.
- Викладіть шматочки манго для заморозки.
Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього шматочки манго, так щоб вони не стикалися. Накрийте деко фольгою і покладіть в морозилку на ніч.
- Заморожене манго покладіть в блендер.
Додайте 120 мл води та 170 грамів меду або сиропу агави, збийте до однорідної маси.
- Охолодіть сорбет
Приготовану масу викладіть у форму і розрівняйте зверху, поставте в морозилку на годину. Готово!
Авторизуйтесь через соціальні мережі