Підготовка: 15 хвилин
Випікати: 20 хвилин
Інгредієнти
- 1/4 головки цвітної капусти, подрібненої на суцвіття
- 1/2 склянки дрібно нашаткованої капусти
- 1 столова ложка картопляного або кукурудзяного крохмалю
- 1 столова ложка бальзамічного оцту
- 1 чайна ложка морської солі
- 1 чайна ложка сушеного базиліка
- 1/2 чайної ложки перцю
- 500 грамів фаршу з індички
За бажанням: соус барбекю і свіже листя базиліка.
Приготування
- Розігрійте духовку до 200 °C.
- Помістіть кольорову капусту в кухонний комбайн. У режимі «Пульс» подрібнюйте до дрібної нарізки. Перекладіть у велику миску. Додайте капусту, картопляний крохмаль, оцет, сіль, базилік і перець.
- Додайте індичку і ретельно перемішайте на слабкому режимі. Вологими руками сформуйте кульки потрібного розміру.
- Помістіть фрикадельки на змащене маслом деко. Випікати 20-24 хвилин до повної готовності.
- Якщо є бажання полийте соусом барбекю і посипте базиліком.
- Готово, ви дивовижні!
Коментарі
Залишити відгук
Поки що немає коментарів
Авторизуйтесь через соціальні мережі