Підготовка: 20 хвилин
Запікати: 45 хвилин
Інгредієнти
- 3 столові ложки оливкової олії
- 3 подрібнених зубчики часнику
- 1/2 чайної ложки солі
- 1/2 чайної ложки перцю
- 2 великих солодких червоних перці, нарізаних шматочками по 2,5 см
- 1 середній баклажан, нарізаний шматочками по 2,5 см
- 1 середня червона цибулина, нарізана шматочками по 2,5 см
- 1 столова ложка томатної пасти
- Підсмажені скибочки багета або крекери
Приготування
- Розігрійте духовку до 200 °C. Змішайте перші 4 інгредієнти. Викладіть овочі у велику миску; перемішайте з масляною сумішшю. Покладіть на сковороду, попередньо покривши її поверхню кулінарним спреєм. Смажте овочі, поки вони не стануть м’якими та злегка підрум’яняться, 45-50 хвилин, один раз перемішуючи.
- Перехід до кухонного комбайна. Дайте овочам трохи охолонути. Додайте томатну пасту і перемішайте в режимі “Пульс” поки суміш не буде перебита, вона повинна бути крупною.
- Перекладіть в миску, дайте повністю охолонути.
- Подавати з підсмаженим багетом.
- Готово, ви прекрасні!
Коментарі
Залишити відгук
Поки що немає коментарів
Авторизуйтесь через соціальні мережі