Сорбет з манго

Смачний і корисний сорбет з манго, який можна приготувати всього з трьох інгредієнтів! У зимову пору року свіжі манго можна замінити замороженими. Спробуйте класичний рецепт сорбету, а потім можете самостійно вдосконалити його на свій смак. Наприклад, замість води додайте кокосове молоко.

Інгредієнти

  • Манго – 4 шт.
  • Сироп агави або мед – 170 грамів
  • Вода – 120 мл

Приготування

  1. Підготовка манго.

Кожен фрукт потрібно розрізати вздовж і потім обрізати м’якоту з кісточки. За допомогою ножа розріжте кожну частину на кубики та дістаньте їх ложкою зі шкірки.

  1. Викладіть шматочки манго для заморозки.

Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього шматочки манго, так щоб вони не стикалися. Накрийте деко фольгою і покладіть в морозилку на ніч.

  1. Заморожене манго покладіть в блендер.

Додайте 120 мл води та 170 грамів меду або сиропу агави, збийте до однорідної маси.

  1. Охолодіть сорбет

Приготовану масу викладіть у форму і розрівняйте зверху, поставте в морозилку на годину. Готово!

Вам сподобалася стаття?

Залиште коментар
або



Коментарі
Залишити відгук
Поки що немає коментарів